İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

Akhisar T Tipi Kapalı Cezaevi Personeli İnfaz ve Koruma Memuru Alperen TUNCER Vefat Etti

Akhisar T Tipi Kapalı Cezaevi Personeli İnfaz ve Koruma Memuru Alperen TUNCER Vefat Etti
MANİSA

Akhisar T Tipi Kapalı Cezaevi Personeli İnfaz ve Koruma Memuru Alperen TUNCER Vefat Etti

Yaklaşık üç yıldır Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda infaz ve koruma memuru olarak görev yapan 25 yaşındaki Alperen Tuncer, kaldığı evde ölü bulundu. 

Olay, 24 Mayıs 2025 günü öğle saatlerinde Akhisar Süleymanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Demirci ilçesi Yarbasan Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Tuncer, cezaevinde görevli bir arkadaşıyla birlikte kiralık bir evde kalıyordu. Aynı zamanda arkadaşı olan ev arkadaşı, öğle saatlerinde eve döndüğünde, Tuncer’i doğal gaz borusuna iple asılı halde buldu.

Durumun hemen yetkililere bildirilmesinin ardından olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, genç memurun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Tuncer’in cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Henüz netlik kazanmayan ölüm nedeninin, yapılacak otopsi sonucunda belirleneceği bildirildi. Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, Tuncer’in yakınları ve mesai arkadaşları derin bir üzüntü yaşadı.

İnfaz ve koruma memuru Alperen Tuncer’in cenazesinin, ailesinin ikamet ettiği Demirci ilçesinde defnedilmesi bekleniyor.

Personel arkadaşımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı dileriz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Yorumlar (1)

ADANA T-1 3 Hafta Önce

Allah rahmet eylesi̇n