Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ : 22 Bin 120 Personel Alımı Yapacağız

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni personel alımı müjdesi vererek, Şuanda 22 bin 120 personel alımı için biz yazımızı Cumhurbaşkanlığı’na gönderdik. Onlarla da konuşmamızı, görüşmemizi tamamladık. Önümüzdeki hafta Allah nasip ederse hangi ilde, hangi branşta kaç kişi alacağımızın ilanını yapacağız.” dedi.

Adalet Bakanı Bozdağ, TRT Haber canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Bakan Bozdağ’ın konuşmaları şu şekilde;

22 BİN 120 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Şimdi 18 bin 500 diye ben bunu açıklamıştım. Ancak bizim daha önce olan kadrolarımızı da ilave ettik. Şuan da 22 bin 120 personel alımı için biz yazımızı Cumhurbaşkanlığı’na gönderdik. Onlarla da konuşmamızı, görüşmemizi tamamladık. Önümüzdeki hafta Allah nasip ederse hangi ilde, hangi branşta kaç kişi alacağımızın ilanını yapacağız. Şimdiden bu sınavımıza müracaat edecek gençlerimize başarılar diliyorum. İnşallah umduklarını bulurlar. 22 bin 120 kişi alım için ilana çıkıyoruz. Tabi bu gerçekleşecek ve inşallah tüm aşamaları tamamlandı.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.