CTE Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı 2023 Yılı Soru Kitapçıkları Tek Sayfada !

Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) tarafından 22 Temmuz 2023 Cumartesi saat: 10.00’da yapılan görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarına ait cevaplı soru kitapçıkları 26.07.2023 tarihinde yayınlanmıştır. Soru kitapçıklarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sınava itiraz süreciyle alakalı yapılan paylaşımda aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir.

Sınav Sorularına ve Sınavın Uygulanmasına İlişkin İtirazlar

"Adaylar; sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının ANKÜSEM internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisinde Genel Müdürlüğümüze yapacaklardır. Genel Müdürlüğümüz adaylar tarafından yapılan itirazları, itiraz başvuru süresinin bitiminde ANKÜSEM’e gönderecektir. ANKÜSEM bu itirazları 10 (on) iş günü içerisinde inceleyip sonuçlandırarak Genel Müdürlüğümüze bildirecektir. İtirazlara yönelik tüm sonuçlar adaylara Genel Müdürlüğümüz tarafından bildirilecektir.

Adayların, sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itiraz başvurularını T.C. Ziraat Bankası Ankara Beşevler Şubesi Döner Sermaye İşletmesi ANKÜSEM IBAN: TR600001000799070641125019 numaralı hesabına 40-TL (Kırk Türk Lirası) itiraz ücreti (İtiraz edilecek her bir soru için ayrı ücret yatırılması gerekmektedir. Örneğin bir aday iki soruya birden itiraz edecekse 80-TL ücret yatıracaktır.) yatırarak alınan banka dekontu, sınav adı, itiraz konusu, itiraz gerekçesi ve iletişim bilgilerinin açıkça yazılı olduğu dilekçe ile birlikte Genel Müdürlüğümüz Planlama ve İstihdam Bürosu’na UYAP üzerinden ivedi olarak göndermeleri gerekmektedir.

Süresi geçtikten sonra (01.08.2023 tarihinden sonra) yapılan itirazlar, içeriğinde adayın T.C. Kimlik Numarası, imzası, iletişim bilgisi ve ekinde banka dekontu olmayan dilekçeler ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. Adayların itiraz ettikleri soru sayısı kadar itiraz ücreti yatırıp yatırmadıkları Genel Müdürlüğümüz tarafından dekont üzerinden kontrol edilecek ve yeterli ücret yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri kabul edilmeyecek, hatalı itiraz ücreti yatıran adaylara ücret iadesi yapılmayacaktır.

Başvurusu ya da sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan adayların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmayacaktır. " denilmiştir.

CTE GYS ve UD Sınavı Kitapçıkları - Cevaplarıyla Birlikte !

CTE 2023 Yılı GYS ve UD Sınavı 2 Mudürlük Soru Kitapçığı - Eklenecek

CTE 2023 Yılı GYS ve UD Sınavı İdare Memurluğu Soru Kitapçığı 

CTE 2023 Yılı GYS ve UD Sınavı İKBM Soru Kitapçığı 

CTE 2023 Yılı GYS ve UD Sınavı Öğretmenlik Soru Kitapçığı 

CTE 2023 Yılı GYS ve UD Sınavı Saymanlık Soru Kitapçığı

CTE 2023 Yılı GYS ve UD Sınavı Bilgisayar Teknisyeni Soru Kitapçığı

CTE 2023 Yılı GYS ve UD Sınavı Sıhhi Tesisat Teknisyeni Soru Kitapçığı

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.