II. Uyuşturucu ile Mücadele Şurası Denetimli Serbestlik Çalıştayı

II. Uyuşturucu ile Mücadele Şurası Denetimli Serbestlik Çalıştayı 28 Nisan 2017 tarihinde Gölbaşı Hakimevi’nde Prof.Dr. Ertan KAHRAMANOĞLU’nun moderatörlüğünde gerçekleştirildi. İlgili çalıştaya Başkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, KTO Karatay Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu 1. ve 3. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Türkiye İş Kurumu, Genel Müdürlüğümüz Eğitim Daire Başkanlığı ve Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı, Ceza İnfaz Kurumları ve Denetimli Serbestlik Müdürlüklerinin ilgili  temsilcileri tarafından katılım sağlandı.

 

Çalıştayda “Tedavi ve Denetimli Serbestlik Kararlarında Tedavi Süreci”, “Tedeavi ve Denetimli Serbestlik Kararlarında İnfaz Süreci”, “Tedavi ve Denetimli Serbestlik Sürecinde Eğitim İyileştirme Çalışmaları” ve “Tedavi ve Denetimli Serbestlik sürecinde Diğer Kurumların Rolü” konuları görüşülmüş olup, alınan karar ve görüşlere ilişkin rapor hazırlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.