Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Talep Başvuruları Başladı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Ceza infaz Kurumlarına göndermiş olduğu yazı ile  2023 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişiklığı sınavına başvuracak personel için ön talep toplamaya başladı. Yazıda aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir.

"Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Personeli ,Görevde Yükselme ve Unvan Değişiklığı Yönetmeliği kapsamında liyakat ve kariyer ilkeleri çerçevesinde hizmetin gerekleri ve personel planlaqması esas alınarak ceza infaz kurumları ile denetimli serbestlik müdürlüklerinin personel ihtiyacı doğrultusunda 2023 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının birden fazla sınav merkezinde yapılması planlanmakıadır.

Bu itibarla sınav yapılması ön görülen illerde Kurum Ikinci Müdürü, Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı, İdare Memuru, Sayman, Şef, Infaz ve Koruma BaşMemuru, Öğretmen, Sosyal Çalışmacı, Memur, Makine Mühendisi, Gıda Mühendisi, Çevre Mühendisi, Tekstil Mühendisi, Makine Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Bilgisayar Teknisyeni, Mobilya Dekorasyon Teknisyeni, Gıda Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni ile Sıhhi Tesisat Teknisyeni unvanlarında sınava katılması muhtemel aday sayılarının tespitine yönelik olarak görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına başvurmak isteyen adaylardan 01/02/2023 - 07/02/2023 tarihleri arasında ön talep toplanacaktır.

ön talep başvuruları Cumhuriyet Başsavcılıkları aracı kılınmaksızın UYAP DYS üzerinden ceza infaz kuruınu personeli için ceza infaz kurumu müdürlüğü. denetimli serbestlik müdürlüğü personeli için denetimli serbestlik müdürlüğü aracılığı ile alınacaktır.

Ön talep aşamasında adaylar; EK-1 tablo da yer alan unvanlardan başvuru şartlarını taşıdığını düşündüğü sadece bir unvan ve EK-2 tablo da alan sınav merkezilerinden kendi durumuna uygun sadece bir sınav merkezi için ön talepte bulunabilecektir.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmeliğin "Kapsam" başlıklı 2. maddesinde yer alan hükümler doğrultusunda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslarda yer alan hükümler doğrultusunda bir hizmet sözleşmesine bağlı olarak sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilen personelin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına girmesine inıklin bulunmadığından ön talep başvurusunda bulunmalarına imkfın bulunmamaktadır. (26.01.2023 tarih ve 32085 sayılı Resmi Gazete ile yayımlanan sözleşmeliden kadroya geçiş şartlarını karşılamayan ve kendi isteği ile kadroya geçmek istemeyen personeller.)

Ön talep başvuruları ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlOklerinde personel işlemleri için kurulu bulunan birimler tarafından EK-3 le yer alan tabloya işlenerek en geç 07/02/2023 tarihi nıesai saati bitimine kadar Excel formatında Genel Müdürlüğümüz Personel Planlama ve Istihdam Bürosuna gönderilmesi gerekmektedir. Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav takvinıi ile yeni yapılacak duyumlar www.cte.adalet.govir internet adresinden daha sonra yayımlanacaktır. " denilmiştir.

CTE 2023 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Katılım Anketi - Forum

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.