CTE Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı 2023 Yılı Başvuru Sayıları ve Adayların İl ve Unvan Bazlı Dağılımı Açıklandı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) tarafından 22.07.2023 Cumartesi günü, saat 10:00’da tek oturum olarak Ankara, Antalya, Denizli, Erzurum, İstanbul (Anadolu) ve Diyarbakır illerinde yapılacaktır. İllere göre müracaat eden adayların il ve unvan bazlı dağılımı aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
 İLLERE GÖRE MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN İL VE UNVAN BAZLI DAĞILIMI: 



SINAV TÜRÜ, BAŞVURULAN UNVANLAR VE SORU SAYILARI:




SINAV SÜRESİ
Görevde Yükselme Sınavında (memur unvanı hariç) 100 soru, Öğretmen, Sosyal Çalışmacı ve Memur unvanlarında 80 soru, diğer unvanlarda ise 50 sorudan oluşan çoktan seçmeli (dört seçenekli) testlerden oluşan (A) ve (B) soru kitapçığı kullanılacaktır.

SINAVIN DEĞERLENDİRİLMESİ SÜRECİ

Değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Sınavda yer alacak her soru, puan olarak eşit ağırlığa sahiptir. Değerlendirme veya itiraz sonucu iptal edilen soru/sorular tüm adaylar için doğru kabul edilecektir. Adayların sınav puanı eşit olması hâlinde, Yönetmelik hükümleri doğrultusunda başarı sıralamasını Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yapacaktır.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ

Adaylar sınav giriş belgesini 14.07.2023 tarihinden itibaren
 http://semsinav.ankara.edu.tr/ adresinden alabileceklerdir. Adaylar sınav giriş belgelerine son altı ay içerisinde çekilmiş kendi fotoğrafını yapıştırarak, 14.07.2023 – 21.07.2023 tarihleri arasında görev yaptıkları kuruma onaylattıracaktır.

Güncelleme yapılan sınav başvuru kılavuzu aşağıda yer alan linkte yer almaktadır.

22.07.2023 Cumartesi günü, saat 10:00’da gerçekleştirilecek olan T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’na ait Sınav Uygulama Kılavuzu için 
tıklayınız.
 SINAV YAPILACAK İL, ÜNİVERSİTE BİNA VE ADRES BİLGİLERİ
 

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.