infazvekoruma.net 9 Yaşında !

03 Aralık 2014 yılında yayın hayatına başlayan web sitemiz  infazvekoruma.net acısıyla, tatlısıyla bugün itibariyle  8 yılı geride bırakarak 9. yılına merhaba dedi.

Geçen bu 8 yıl içerisinde yeri geldi hüzünlü yeri geldi mutlu haberleri sizlere taşımaya çalıştık, amacımız CTE bünyesinde çalışmakta olan bütün personellerimizin, bizleri yakından ilgilendiren haberlere tek bir yerden ulaşması , birlik beraberliğin sağlanması, yaşanılan sorunlara ayna vazifesi olma ve kısmende olsa bu sorunlara çözüm bulma, bizden sonra gelecek adaylara yol gösterici konuları barındırma, vs daha buradan sayamayacağım bir çok konuda katkı ve farkındalık sağlamaya çalıştık, umarım bir nebzede olsa bu amaca hizmet edebilmiş ve birilerine fayda sağlayabilmişizdir.

Bu oluşumda olumlu olarak aldığımız geri bildirimlere istinaden söylüyorum ; ortada bir beğeni ve başarıdan söz etmek gerekirse eğer bu her ne kadar bizlerin emeği ile doğru orantılı gibi görünsede bu işin bizim tek başımıza gerçekleştirdiğimiz birşey olmadığını bu yolda en büyük destekçimiz olan siz personel arakadaşlarımız ve amirlerimizin katkılarıyla olduğunu unutmamalıyız. 

Bu 8 yıl içerisinde  gerek seviyeli  yorumlarıyla gerekse beğeni ve paylaşımlarıyla bizlere destek veren bütün  personel arkadaşlarımıza , amirlerimize , aday adayı arkadaşlarımız ile bu meslek için emek harcayan herkese teşekkür ediyor bundan sonrası içinde kendilerine bu bağlamda daha çok görev düştüğü bilincinin devamlılığını ve her zaman ki gibi desteklerini bizlerden esirgememelerini rica ediyoruz. 

Yeni yılımızda bizler adına sevindirici haberler paylaşmak adına sağlıklı ve mutlu günler sizlerle olsun.                                                                                                                                                                                         

                                                                                        Mehmet ÇİLİNGİR

                                                                             infazvekoruma.net Kurucu Editör
 

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.