Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ceza ve Tevkifevleri Personeli ile İftarda Bir Araya Geldi

Genel Müdürlüğümüz tarafından Ramazan ayı münasebetiyle, Adalet Bakanı Abdülhamit GÜL, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Bilal UÇAR, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Selahattin MENTEŞ, Müsteşar Yardımcısı Musa HEYBET, Cengiz ÖNER ve Talip BAKIR , Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Şaban YILMAZ, Adalet Bakanlığı Birim Amirleri, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli ile ceza infaz kurumu ve denetimli serbestlik müdürlükleri çalışanlarının katılımı ile 24/05/2018 tarihinde Ankara Hâkimevi’nde iftar programı düzenlendi.

 

Program Türk Tasavvuf Müziği dinletisi ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program ilahi dinletisi eşliğinde ikram edilen iftar yemeğinin ardından Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit GÜL ile Genel Müdürümüz Şaban YILMAZ’ın konuşmaları ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.