2016 Yılı AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavı İçin Giriş Yerleri Açıklandı !

AÖF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

 

AÖF öğrencilerinin bahar dönemi vize sınavları bu yıl ilk olarak 16 - 17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. İkinci bahar sınavı ise 04 - 05 Haziran 2016 tarihlerinde uygulanacak. Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 dönemi tek ders sınavı ise 16 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

 

AÖF sınav giriş belgelerinin edinilebilmesi için gerekli olan ilk şey AÖF bürolarından kişilere özel olarak verilen şifredir. Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri bu şifre ile Anadolu Üniversitesi resmi sitesi https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim üzerinden öğrenci bilgi sistemine girebilir, AÖF sınav giriş yerlerini kolayca öğrenebilir. Ayrıca sınava girmek için ihtiyacınız olan AÖF Sınav Giriş Belgesi’ni de yine aynı yerden edinebilir. Öğrenciler bu belgede yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar. Fotoğraflı AÖF Sınav giriş belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmemektedir.

 

SINAVA GİRİŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER

 

*Fotoğraflı Sınav Giriş BelgesiFotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
*Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

 

 

2016 Yılı AÖF Bahar Dönemi Vize Sınavı Giriş Belgesi İçin

                               

                                  Tıklayınız...

 

 

 

SINAV GEÇME NOTLARI

 

Harf Notu - Katsayısı

AA                4,00
AB                3,70
BA                3,30
BB                3,00
BC                2,70
CB                2,30
CC                2,00
CD                1,70
DC                1,30
DD                1,00
FF                 0,00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.