Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten İKM'lere Destek Mesajı !

Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten son günlerde gündem konusu olan, geçtiğimiz yıl  canice bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katili olan Ahmet Suphi Altındöken'in Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bir başka mahkum ( Gültekin Alan ) tarafından öldürülmesinin ardından gelişen olaylar dizisi üzerine olayın vuku bulmasında rol aldığı adli makamlarca belirlenen failler arasında 1 infaz ve koruma memurununda bulunması üzerine twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile desteklerini iletmişlerdir.

 

 

Kendisine biz CTE personellerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eder, gerek kamuda, gerekse özelde kısacası toplumun her kesiminde bu vb bireysel hatalar yapan insanların olduğu gerçeğinin bir kez daha kamuoyu tarafından dikkate alınmasını ümid ederiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.