CTE 171 Personel Alımına Çoğu Kazanan Adayın Verdiği Feragat Dilekçeleri Damga Vurdu !

28.06.2019 tarihinde duyurusu yapılan 108 psikolog, 24 sosyal çalışmacı, 36 öğretmen ve 3 veteriner hekim alımı ilanından sonra atama sonuçları 06.01.2020 tarihi itibariyle CTE web sitesinden yayınlanmıştır. Açıklanan bu atama sonuçlarında anlam veremediğimiz bir şekilde kazanan adayların feragat dilekçeleri vererek haklarından feragat ettikleri, kimi adayların ise evrak dahi göndermedikleri dikkat çekmiştir.

Kazanan 108 Psikolog adayından 47'si feragat dilekçesi göndermiş 5 kişi ise evrak dahi göndermemiştir. 36 Öğretmen adayından 14'ü feragat dilekçesi göndermiştir. 24 Sosyal Çalışmacı adayından ise tamamı görevi kabul etmemiş 22 si feragat dilekçesi vermiş kalan 2 kişi evrak dahi göndermemiştir.

Hal böyle olunca yapılan bu personel alımında birşeylerin yolunda gitmediğini görmek hiçte zor olmuyor. İlk gözlem başvuran kişilerin birden fazla personel alımına aynı anda başvurduğu ve bu nedenle bu sorunun kaynaklandığı yönünde olsada, ortadaki oluşan mağduriyetin boyutunu gördüğümüzde bundan sonrası için bu soruna nasıl çözüm bulunabiliri aramak daha mantıklı olur düşüncesindeyiz.

Yetkili mercilerin bu vb. keyfiyete dayalı mağduriyetleri önleme adına kayıtsız kalmayacaklarını umuyor, yapılacak olası çalışmaların takipçisi olacağımızı bilmenizi istiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşenur 4 yıl önce

İstifa edenleri tebrik ederim.