CTE Personeli Atama Bekliyor... Havuz Tayinleri Neden Gecikti !

Ceza  ve Tevkifevleri  Genel Müdürlüğü Personeli 2017 yılı naklen atama başvuru tarihlerinin an itibariyle hala açıklanmamış olması nedeniyle geçmiş yıllara da bakılarak yaptığımız değerlendirmeler doğrultusunda ortada başvuruların alınması konusunda bir gecikmeden söz edilebilir. Gecikme olduğu düşüncemizin nedenini ise geçmiş yıllardaki başvuru tarihlerine bakarak az çok anlamak güç değil. Gelin isterseniz geçmiş 2 yılda CTE atama planlama tarihlerine şöyle bir göz atalım.

 

05/03/2015 de duyurusu yapılan taşra atamalı personelin atama planlaması ve 27/03/2015 de yapılan bakanlık atamalı personelin atama planlaması 2015 yılının havuz tayini için başvuru yapılan tarihler olarak kayıtlara geçmiştir. 2015 yılı ortalarına geldiğimizde ise ilk mazeret tayinimiz olan 15/07/2015 tarihinde taşra atamalı personelin atama planlaması, 24/07/2015 tarihinde bakanlık atamalı personelin atama planlama başvuru tarihi bilgisine ulaşıyoruz, Son olarak ise 2. mazeret tayinimiz ve yılın son aylarına tekabül eden 25/12/2015 tarihli ve aynı gün itibariyle duyurulan bakanlık ve taşra atamalı personel atama planlama başvuru tarihleri 2015 yılı başvuru tarihleri olarak dikkatimizi çekmekte.

 

2016 yılına geldiğimizde ise 25/03/2016 tarihinde bakanlık ve taşra atamalı personelin personel atama planlama başvuru tarihi, 2016 yılının ilk hazuz tayini başvuru tarihi olarak karşımıza çıkmakta. Yılın diğer 2 mazeret tayininden ilki ise 02/08/2016 tarihinde gerçekleşmiş olarak görünmekte diğer yılın son mazeret tayini ise 20/12/2016 tarihinde yine bakanlık ve taşra atamalı perosnelin atama planlamalarının aynı gün duyurulduğunu görmekteyiz.

 

Bu atama planlamalarının sonuçları ortalama 2-3 ay gibi bir zaman zarfında açıklamış olduğu bilgisinide hatırlatmadan geçmeyelim.

 

Şimdi gelelim asıl merak edilen konuya normal şartlarda geçmiş yıllara bakıldığında mart ayının ortalarında duyurusu yapılan havuz tayinleri aradan geçen 1 aylık zaman zarfında hala duyurusu yapılamamış olması bu gecikmenin nedenini sorma gereği oluşturdu bizlerde, aslında sorularımızın asıl nedeni personel arkadaşlarımızın bizlere gönderdikleri meraklı sorularının doğrultusunda gerçekleştiğini her zaman olduğu gibi hatırlatalım.

 

Umarım konuyla alakalı en kısa zamanda belki bir cevap gelir, belkide başvuru tarihleri  yayınlanır kim bilir ! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.