Adalet Bakanlığı Personelleri İçin "Kurban Satış ve Kesim Organizasyonu" Duyurusu !
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İşyurtları Kurumu son yıllarda faaliyete başladığı kurban kesimi işlemine bu yılda devam etti. Konuyla alakalı işyurtları kurumu resmi web sitesi üzerinden aşağıdaki ifadelere yer verilmiştir.

İşyurtları Kurumu tarafından "Kurban Satış ve Kesim Organizasyonu" düzenlenecektir. Başkanlığımız tarafından koordine edilen, Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu Şaşmaz yerleşkesinde gerçekleştirilecek kurban kesim organizasyonunda, Bakanlığımız mensuplarına yönelik olarak Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünde yetiştirilen 100 adet büyükbaş ve 300 adet küçükbaş kurbanlık satılacaktır.

“Kurban Satış ve Kesim Organizasyonu” kapsamında, kesimi planlanan büyükbaş hayvanların canlı kg fiyatı 78,00 TL, küçükbaş hayvanların canlı kg fiyatı ise 79,00 TL olarak belirlenmiştir. Kesim, parçalama, hisseye bölme ve paketleme gibi işlemler için ayrıca herhangi bir ek ücret alınmayacaktır.

Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların satışında telefonla sipariş usulü uygulanacaktır. Kontenjan dâhilinde, arama sırasına göre talepler alınacaktır. Kurban kesmek isteyen mensuplar, 28 Haziran 2022 saat 17.00’a kadar 0312 414 79 25 numaralı telefonu arayarak ve kimliklerini beyan ederek talepte bulunmaları gerekmektedir.

Kişiler, büyükbaş kurbanlıklar için gruplarını (7 hisse) kendileri oluşturarak talepte bulunabilirler. Tek hisse ile kurbana girecek kişiler Kurumumuz tarafından gruplara dâhil edilecektir. Gruplarda değişiklik yapılmayacaktır.

Küçükbaş kurban seçimi ve bedelinin ödenmesi İşyurtları Kurumunun bildireceği tarihler arasında Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu Şaşmaz Yerleşkesinde bizzat yapılacaktır. Ödemeler nakit, kredi kartı ya da EFT/Havale yoluyla gerçekleştirilebilecektir. Küçükbaş kurban kesim saati geliş sırasına göre ödeme esnasında görevlilerce belirlenecektir. Ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır.

Büyükbaş Kurbanlık Ödemeleri ise Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumunda (Şaşmaz) oluşturulan ödeme noktasında nakit veya kredi kartı ile ya da Vakıflar Bankası HESAP NO: TR96 0001 5001 5800 7273 6081 07 IBAN nolu hesabın açıklama kısmına ad soyad, kurban kulak küpe numarası belirtilerek yapılabilecektir. Ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır.

Sağlıklı planlama yapılabilmesi amacıyla satışı yapılan büyükbaş kurbanlıkların tamamının ödemeleri en geç 04 Temmuz 2022 günü saat 16.00’a kadar yapılması önem arz etmektedir.

Ankara (Şaşmaz) Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesi Şaşmaz Uygulamalı Sosyal Tesislerinde büyükbaş kurbanlıklarını bayrama 3 gün kala, küçükbaş kurbanlıklarını ise bayrama 10 gün kala canlı olarak da görebileceklerdir.

Büyükbaş kurbanlıkların kesim sırası ve saatleri kurumumuzca belirlenip, https://isyurtlari.gov.tr/ internet adresinde ilan edilecektir. Kurbanın küpe numarası, fiyatı, kesim sırası ve saati ilgililerin cep telefonlarına ayrıca kısa mesaj yoluyla da bildirilecektir. İlgili kurbanın resmi, kilosu, küpe numarası vb. internet sitesinde yayınlanacaktır.

Tüm kurbanlıkların (büyükbaş ve küçükbaş) kesimi ve mensuplarımıza teslim işlemleri imkanlarımızın kısıtlılığı gözetilerek kurban bayramının birinci günü en geç saat 16:30’a kadar bitirilmesi planlanmaktadır.

Kurban kesim ve teslim hizmetleri Ankara'da yapılacağından kurban sahiplerinin bayramın 1. günü kesim alanında bulunmaları gerekmektedir.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.