Elmalı T Tipi Kapalı Cezaevi Personeli İnfaz ve Koruma Memuru Yasin GEZEYİŞ İntihar Etti

Antalya / Elmalı T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz ve Koruma Memuru Olarak görev yapmakta iken pandemi nedeniyle ceza infaz kurumu bünyesinde birçok unsurdan fedakarlık ederek izolasyon çerçevesinde 10 günlük nöbetini tutmakta iken henüz nedeni bilinemeyen bir durumdan dolayı istirahatta bulunduğu odada kendini asarak intihar ettiği bilgisini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 

Merhum meslektaşımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Bu zorlu şartlarda durumun vehametini, sıkıntılarını her defasında dile getirmekteyiz. Personel arkadaşlarımızdan durumun zorluğunu sıklıkla işitmekteyiz. Konuyla alakalı gerek sağlık bilim kurulu gerekse yetkililerimizin personelimiz için bir düzenlemeye gitmeleri gerekliliğini düşünenlerdeniz. Konunun takipçisi olduğumuzu ve zor şartlarda çalışan personelimiz için iyi haberlerin geleceğini ümit ediyoruz.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Twitter Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.