2025 Yılı İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Edirne’de Açılıyor

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen “İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı”, hükümlü ve tutukluların mesleki eğitim faaliyetleri sonucunda ortaya çıkan ürünleri toplumla buluşturmak amacıyla gerçekleştirilmektedir.

Ülke çapında gelenekselleşen ve bu yılın dördüncüsü Edirne’de gerçekleştirilecek olan fuarda, işyurtları atölye ve tesislerinde yerli ve millî imkânlarla üretilen gıda, tekstil, mobilya, el sanatları ve hediyelik eşya gibi birçok ürün ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır.

Açılış töreni 3 Ekim 2025 Cuma günü saat 10.00’da gerçekleştirilecektir.

Fuar, 3 – 7 Ekim 2025 tarihleri arasında her gün 11.00 – 19.00 saatleri arasında Edirne Atatürk Bulvarı 3. km’de ziyaretçilere açık olacaktır.

Sosyal Medya üzerinde bizleri takip ederek güncel ilanlardan ve gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

X (Twitter) Hesabımızı Buradan Takip Et

Facebook Grubumuza Buradan Katıl

İnstagram Hesabımızı Buradan Takip Et

Telegram Grubumuza Buradan Katıl

Youtube Kanalımıza Buradan Abone Ol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.